Sosiale medier

I dette innlegget skal vi se på de sosiale mediene til Apollo og se på hva vi skal gjøre for å påvirke den brede målgruppen Apollo har.

Når vi ser på hvo Apollo allerede er så ser vi at de er på de fleste store sosiale kanalene som Facebook, instagram, Youtube og Twitter. De øsnker å være synlig og bruker kanalene aktivt for å nå ut til flest mulig brukere. Og som vent tidligere har de en godt etablert hjemme side som også kommer først opp i søkeloggen til google. Noe som også kommer godt frem er reisebloggen dems her har de en mere vennlig tone og skal se mere personlig ut igjen med massivt bildedryss

FACEBOOK

Her har de i dag 129 000 følger, og er den største kanalen de har. Her har de stor pågang med reklamer av produktene sine og de har en stor interesse av kommentarer og «Liker» her igjen ser man viden på målgruppen til Apollo da det er folk i alle aldre som følger denne siden.

INSTAGRAM

Apolloreiser på Instagram har 15 tusen følger. Her går også igjen de flotte bildene til Apollo  og #Apolloreiser som du selv kan bruke når du er på tur. De er også mere personlig her og skriver til deg som person med «hvem ville du tatt med deg på tur»  Apollo har også gode storis her og viser fra både famillie tur og kjærestturer.

YOUTUBE

Som nevnt i sist innlegg bruker Apollo Youtube masse og bruker da også som vent «Reisegutta» de har også små videoer for kampanjene sine som i dag er «lev litt mer» De har gode filmer og viser igjen det gode spektret de skal treffe med til målgruppen. Som det er familie ferie eller sorbyferie.

Når viede skal vi satse på facebook og Instagram i våres påvirkning i sosial medier med bilder som går på og treffe følelsene til de reisende og at vi mennesker må forandre våres holdninger til verden.

  • Hannah klasen

Dette innlegget er skrevet med https://www.mikkellindblad.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *