Apollo og Reisegutta

Som nevnt i det tidligere innlegge skriver vi om Apollo og hvordan de jobber for et mere bærekraftig selskap. Videre i dette innlegget skal gå nærmere inn på markedsføringsstrategien deres og hvordan de kommuniserer sitt budskap

Apollo sitt marked er allerede sterkt bygd opp utad og de har tittelen «Norges beste Charteroperatør»  for 11 året på rad.  Siden oppstarten har Apollo sattses på det lokale tilhørigheten både  på reisemålene og her hjemme. De satser stort på distriktene og er den eneste charteroperatøren som flyr direkte fra hele 14 plasser i Norge.

Siden Apollo er et reiseselskap og er spesialister på chaterturer, har de god gjort mange tiltak der de viser at du kan få andre slags type turer hos dem også, som kjærestetur og «voksen hotell» golfturer og cruise. Apollo har slått seg sammen med to gutter fra Norge som kaller seg « reisegutta» de er store på sosiale medier (instagram) og jobber innen film, med disse guttene viser de at Apollo ikke bare er en familie selskap men at de kan strekke seg lagt for at man kan få den perfekte turen og at man kan skreddersy den akkurat hvordan man selv vil. Reisegutta vise både Albania og Kreta på en helt annen måte og hvordan man kan reise rundt.

se filmen her:

ALBANIA EN SULT PÆRLE

Apollo går hardt ut og markedsførere Albania da det ikke er mange selskaper som er godt nok etablert her  og dette er noe av det som blir nevnt «Det er ikke mange år siden Albania åpnet opp for turismen, og nettopp derfor er dette vakre landet fremdeles en uberørt perle! Her venter vakkert landskap, en fantastisk gjestfrihet, mange hyggelige feriesteder» Apollo er gode på og vise bilder og tips og har en rekke bilder og filmer av sjulte pærler, som de bruker i en stordel av markedsføringen deres.

DET NYESTE MARKEDSFØRINGSTILTAKET

I disse tider kan vi heller ikke komme unna hvor hardt rammet reiseselskapene også blir av denne pandemien som er strekt over verden, her gjør også selskapet store tiltak for og markedsføre kommende reiser, som kommer godt frem på nettsiden at de har «gebyrfri ombooking i hele 2020″ det ble forutsett i 2019 at i 2020 skulle nordmenn reise for 8 milliarder kroner, derfor må alle selvskaper gå hardt ut nå at de har de beste vilkårene, jeg har selv fått tilbud på mail om at Apollo har gjort om ombookingen sin og at de håper og se «meg» snart.

Dette innlegget er skrevet sammen med https://www.mikkellindblad.com/

kilder : https://www.apollo.no/min-reise/alt-om-charterreisen/for-avreisen/avbestilling-endring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *