Apollo jobber bærekraftig

Til eksamen i den andre delen av dette semestret fikk til oppgave å ta en organisasjon som har satt FN’s bærekraftismål i fokus og på bakgrunn av vi studerer reiseliv ved høgskolen Kristiania tok vi da en reiselivsbedrift som hjelper oss med at vi har god bakgrunn fra før.

Bilderesultater for apollo

Apollo er et reiseselskap som skreddersyr reisen for storfamilien, gamle parr som ungeparr, de har et stort utvalg av reiseopplevelser og hotell. De har et godt utvalg av de viktigste faktorene som hjelper med å få en fullverdig reise, de tilbyr opplevelser, fly, hotell.

Innenfor reise og reiselivsnæringen er det mye og tenke på ut i fra FN’s bærekraftigetsmål og vi har tatt utgangspunkt i mål 13 og mål 15 pluss noen undermål som er rettet mest mot det Apollo gjør.

Bilderesultater for fns bærekraftsmål

I mål 13 står det «mengden klimagasser fortsetter å øke og klimaendringene skjer raskere en antatt» Reiselivet og Apollo må finne global løsninger, som utslipp fra drivstopp og en mere bærekraftig løsning.

Apollo har en rekke tips til hvordan man kan reise mer miljøvennlig her kommer blant annet mellomlandinger inn, fly fra A til B, ta mere kollektivtransport og ta fellesutflukter for å redusere gasser.

Apollo er også opptatt av og ikke forstyrre naturen planter og dyr. Spise kortreist mat og holde fred og orden der man oppholder seg.

Siden 2015 har Apollo vært en del av REWE Group’s bærekrafstrategi har virksomhetsområder innen konsernet, for å skape og legge til rette for bærekraftige alternativ innen turisme og forbruk.

De er også opptatt og har 3 mål:

  • Apollo øker kontinuerlig bærekraftskravene mot leverandører og samarbeidspartnere. 
  • Apollo arbeider aktivt for å minimere klimaavtrykket.       
  • Apollo arbeider aktivt med bransjen for å bidra til utvikling av et bærekraftig reiseliv.

Det er nesten en million gjester som reiser med Apollo, det er en stor reisevirksomhet og dette innebærer et stort ansvar og at man er bevist på den den påvirkningen det har for turismen har på miljøet og lokalsamfunnet. Og fokusere på en værekraftig reise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *