Det fremtidige valutaen

En blokkkjede kan ses på  som en journal som er blitt i et nettverk hvor nye transaksjoner eller endringer må godkjennes av alle i dette nettverket. Det er en ny teknologi som oppretter og overholder enighet mellom parter.

Du har sikkert hørt om Bitcoin som ble lansert i 2008 er en kryptovaluta som er basert på en blockchain teknologi. blokkjeder henger også tett sammen med «Bitcoin»

Ekstremt mye av dagens trafikk foregår på internettet, og blir kryptovaluta lagd brukervennlig, så kan dette fort bli populært. Dette kan dermed benyttes av nett-shop, streaming tjenester, sosiale medier, nett-spill og digitale valutakontoer

Akon City

Denne byen har raperen Akon gitt seg en 10 års frist på å bygge ut en kryptovaluta. Med denne tiden som kommer  og dette temaet blir dette en spennende by og følge utviklingen til.

Jeg personlig er en skeptiker til alt som har med teknologien og gjøre at det skal bli for avansert for nordmannen i gata, men jeg trur ikke dette er det siste man ser av kryptisk valuta om det er 5, 10 eller 20 år til det vet jeg ikke.

Bilderesultat for kryptovaluta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *